Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 23:47

H Ωραία Κοιμωμένη

Η Ωραία Κοιμωμένη

" Η Ωραία Κοιμωμένη" αποτέλεσε τη μουσικοχορευτική παράσταση που ανεβάσαμε με τη λήξη του σχολικού έτους, εμπνευσμένοι από το ομώνυμο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι, το βιβλίο " Το δικό μας θέατρο" τόμος β΄, αλλά κυρίως το επιμορφωτικό πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε για την " Ορατή Σκέψη". Η εικονογράφηση δημιουργήθηκε καρέ καρέ από τα παιδιά όπως και οι διάλογοι με κάποια στοιχεία αφήγησης εκεί όπου έκριναν ότι χρειάζεται.

Κατηγορία Αρχείο Άρθρων
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 23:58

Το Μαγικό Δάσος

Η γιορτή του 2ου τμήματος είχε τίτλο » To Μαγικό Δάσος », και θέμα μια ανατρεπτική παραμυθοσαλάτα. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κατηγορία Αρχείο Άρθρων
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 23:47

Έκθεση Εικαστικών 2

Με τη γιορτή του 2ου τμήματος πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου και η δική του έκθεση εικαστικών με τα έργα των παιδιών που θαύμασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Κατηγορία Αρχείο Άρθρων
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 21:50

Η Ωραία Κοιμωμένη

Η γιορτή του 1ου τμήματος είχε τίτλο "H Ωραία Κοιμωμένη" και αποτέλεσε διασκευή του ομώνυμου παραμυθιού του Perrault και του μπαλέτου του Tchaikovsky. Δημιουργήθηκαν οι ήρωες, προστέθηκαν νέοι, γράφτηκαν διάλογοι σε συνεργασία με τα παιδιά, οπτικοποιήθηκε και ψηφιοποιήθηκε το παραμύθι που αποδόθηκε σε προβολικό μηχάνημα και η μουσικοχορευτική παράσταση δόθηκε για να χαρούν γονείς και παιδιά. Και ... βέβαια οι αγαπημένοι λύκοι των παιδιών βρίσκονταν στην πρώτη σειρά... ως θεατές των ηρώων τους

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κατηγορία Αρχείο Άρθρων
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 21:37

Έκθεση Εικαστικών 2015

Η έκθεση εικαστικών πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του συστεγαζόμενου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο " Όταν οι πίνακες εκφράζουν συναισθήματα" και " Οι εποχές μέσα από έργα τέχνης'. Ευχαριστούμε τις μαμάδες για το στήσιμο της Έκθεσης και τον χρόνο που μας διάθεσαν.

Κατηγορία Αρχείο Άρθρων