Blog - 19ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά

Στις δύσκολες ώρες που ζούμε όλοι μας, σας προτείνουμε δημιουργική απασχόληση μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και ψηφιακά διδακτικά σενάρια  από τις υφιστάμενες ψηφιακές δομές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Φωτόδεντρο και Πλατφόρμα Αίσωπος και αφορούν στο Νηπιαγωγείο. 

pdfΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Με εκτίμηση

 

Οι νηπιαγωγοί του σχολείου

 

Αγαπητοί Γονείς σας διαβιβάζουμε ως εξαιρετικά επείγον το υπ. αρ 36977/Δ2/12-3-2020 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και θέμα:

 

«Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης

 

για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα

 

Ετικέτες:

Δούρειος Ιππος

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020

Ξεκινήσαμε τη μυθολογία μας και όπως φτάσαμε στον Τρωϊκό Πόλεμο, ο Δούρειος Ιππος ήταν το στοιχείο που ενθουσίασε τα παιδιά, καταλήγοντας να φτιάξουμε ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι με τον Δούρειο Ιππο στο κέντρο, σημείο αφετερίας για τους 4 παίκτες μας.  Ένα παιχνίδι με παγίδες τον Ποσειδώνα και τον Πάρι και επιβραβεύσεις την Αθηνά και τον στρατιώτη με τη δάδα.  Ξεκινήσαμε λοιπόν την κατασκευή και αφου τελείωσε, δεν σταμάτησε το παιχνίδι.

Καλημέρα Βενετία!

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Εμπνευσμένοι από το καρναβάλι της Βενετίας χρησιμοποιήσαμε γυψόγαζες , δημιουργήσαμε τα καλούπια, τα στολίσαμε , τυλίξαμε με αλουμινόχαρτο τα καπάκια και οι ... μάσκες μας έτοιμες!

Σελίδα 1 από 65